keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Mein Bruder

Nuorempi veljeni saapui tänään Baseliin. Mukana lennolla piti tulla myös hänen polkupyöränsa, mutta se oli sitten eksynyt jonnekin muualle. Lentoyhtiö lupasi tietysti selvittää pyörän tilannetta ja toimittaa sen suoraan Arlesheimiin, kun (jos...) löytyy.

Toivottavasti saapuu pian: veljenihän aikoo polkea osan kotimatkastaan (siis mm. pitkin Saksaa) takaisin Suomeen. Sitä paitsi olisi kiva päästä etenemään jo täällä pyörillä.

Ehdimme ennen rankkaa ukkossadetta käydä Arlesheimin Birseck-linnalla. Se on kesäaikaan avoinna parina päivänä viikossa iltapäivisin, emmekä minä ja Sami olleet aiemmin ehtineet sinne. Linnan luona kasvava puska on kuulemma peruukkipensas, kiitos Mikalle tunnistuksesta!





Linnavierailun jälkeen Sami kiiruhti kotiin vastaanottamaan taulukuljetuksen miehet. Eli siis taideteokset lähtivät tänään kohti Kölniä, josta ne toivottavasti aikanaan tulevat Suomeen.

Minä ja Matti kuljettiin Goetheanumille. Ennen sinne pääsemistä alkoi rankka vesisade ja ukkonen, mutta onneksi olimme varustautuneet sadesuojin.

Iltasella vielä käytiin kävelyllä. Sen jälkeen miehet istahtivat television äärelle katsomaan urheilua.


2 kommenttia: