maanantai 10. tammikuuta 2011

Die vegetarische Mahlzeit

Puhumme paljon ruuasta ja mieluusti syömme hyvin. Minä valitsen mieluiten kasvisruokaa, tosin välillä syön hieman lihaakin. Samillekin rehut kelpaavat, mutta hän on myös kovasti kallellaan erilaisiin lihaisiin aterioihin ja makkaroihin.

Ja juustoja on jo ensimmäisen viikon aikana syöty selvästi enemmän kuin Suomessa.

Eräällä aterialla tutustuin tuotteeseen nimeltä Ebly. Ohraa muistuttanut lisäke oli mieleeni, joten haeskelin kaupasta tätä vehnävalmistetta ja ilokseni totesin, että siinä on proteiinia kohtuullisen hyvin (12 %).

Tänään ostimme lisäksi Migroksesta kaupparyhmän oman merkin kasvisvalmispihvejä (Cornatur - die vegetarische Produktelinie), jotka osoittautuivat maukkaaksi eikä hintakaan ollut sen kalliimpi kuin Suomessa vastaavilla.

Ja koska erilaiset vihreät salaatit ja monet muut vihannekset ovat täällä kaupoissa houkuttelevampia ja halvempia kuin Suomen talven tarjonta, niin niitä tietysti pitää ostaa.

Eli illan ateriana Eblyä, valmiskasvispihvejä, kastikenokare ja salaattia:


Lihaisempia tuotteita kaipaaville esittelemme Jenzerin omaa salamia, joka saatiin ohueksi siivutettuna ja paperiin käärittynä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti