lauantai 12. helmikuuta 2011

Santé!

Päivät juoksevat taas vauhdilla. Torstaina saatiin Arlesheimiin vieraiksi taiteilijaporukkaa, kun naapurustossa olevassa Forum Würthissa oli avajaiset.



Avajaisista jatkettiin iltaa meillä eli syötiin, juotiin ja rupateltiin. Roskalavalta löytämäni marionetti sekä leikkipaloauto pääsivät eteenpäin eli Georgesin haltuun: hän käyttää teoksissaan paljon löytämiään esineitä, joten kenties esimerkiksi palasia marionetissa on pian jossakin veistoksessa.

Perjantaina tehtiin Samin ja Henrin kanssa reissu Saksan puolelle eli taas Freiburgiin. Freiburg oli jälleen kiva, kaunis ja viihtyisä. Hengailtiin vanhan kaupungin puolella, istuttiin kahvilla, käytiin syömässä.

Lisäksi minä leikkautin tukkani, sillä epäilin, että Sveitsin puolella kampaamokäynti tulisi kalliimmaksi.


Tänään lauantaina kauniit kevätsäät jatkuivat. Lukkariset tekivät fillarilenkin, minä suuntasin Baseliin.

Kävin Nature-messuilla, jotka eivät niin järin ihmeelliset olleet, mutta pari ihan kiinnostavaa havaintoa sattui kohdalle. Ja elukoitahan on aina hauska ihmetellä.



En tosin muutenkaan ole messuihminen, joten en vaivautunut jatkamaan Muba-jättimessuille, joissa olisi ollut vähän kaikkea.

Sen sijaan lähdin hieman kuljeskelemaan kaupungilla. Auringosta nauttivat niin ihmiset kuin kissat: joen varrella oli paljon ihmisiä, joko vain ihan istuskelemassa, tai sitten esimerkiksi pelaamassa pingistä tai petankkia.





Käväisin parilla kirpputorilla (saaliina toinenkin pyöräilykypärä talouteen sekä grappa-lasit Samin alkoholinautintoja tukemaan) ja eräässä pikkuliikkeessä, jossa havaitsin tämän vaatteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti