keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Das Rind und die Gans

Henri, tuo tehokas ruuanlaittaja ja lomailija, lähti takaisin Suomeen eilen tiistaina. Minä jäin pihisemään tietokoneen äärelle, sillä olin saanut sähköpostin, jossa minua kehotettiin poistamaan Suomen parhaat verkkosivut -kilpailua kritisoiva blogitekstini.

Sähköpostin sävy ei siis varsinaisesti ilahduttanut:
"Lisäksi harkitsemme joidenkin kirjoitusten kohdalla haastetta ja korvausvaateita käräjäoikeuteen. Pyydämme, että poistatte foorumiltanne/blogistanne kaikki asiaa koskevat kannanotot välittömästi, niin emme vie asiaa eteenpäin kohdallanne."

En toki ollut ainoa viestin saanut, vaan meitä oli peräti 18. Touhu sai melkoista huomiota nettipiireissäni, ja kommentoin sitä myös Tietoviikon juttua varten. Nyt se on päässyt Hesarin sivuille asti.

Kirjoittelen varmaan aiheesta lisää joskus, mutta perustiedot löytävät tuolta blogitekstistäni ja sen kommenteista, jota muokkasin eilen. Seison edelleen yli kahden vuoden takaisen tekstini takana, enkä ole sitä poistamassa. Sananvapauteen kuuluu myös yritystoiminnan kritiikki.

- --

Nooh, tänään oltiin jo taas eläimellisemmissä meiningeissä. Käytiin ihmettelemässä jopa nautakarjaa (teen juttua biodynaamisesta viljelystä, ja tämä tila edusti kyseistä tuotantotapaa).


Iltapäivällä pääsin taas ahdistelemaan kissaa: 


Päivän maisemakuva eli Goetheanum:


Päivän eläinvideo eli sähisevä hanhi:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti