keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Tischtennis

Eilen ajeltiin pyörillä Baselin. Tarkoituksena oli peräti shoppailla, ja se onnistui: suunnitelman mukaisesti löytyi Samille ohut merinovillaneule.

Ennen huikeaa kauppakiertelysuoritusta (kävimme siis tasan yhdessä tavaratalossa, Manorissa) istuimme Kasernessa Kabar-ravintolan terassilla. Kuten monet muutkin.

Manoriin päädyimme tekemään ruokaisia heräteostoksia. Tai siis ruokaosaston herkut saivat aikaan ajatuksen kevään ensimmäisestä pikkupiknikistä.

Pikkuruiset herkkupalat olivat hyviä ja melko edullisia eli maksoivat frangin kappale. Tuo vadelmainen valittiin raadissamme parhaaksi.


Piknik nautittiin puistonpenkillä Reinin varrella. Makeiden herkkujen lisäksi nautimme voisarven, sämpylä, pienen kimpaleen juustoa ja olutta.


Lisäksi shoppailimme pingismailat ja -pallot. Olimme jo aiemmin puhuneet, että pitäisi hankkia varusteet, jotta voidään hyödyntää paikallisia ulkopingispöytiä. Nyt Manorin lasten kesäurheiluosastolta löytyi sopiva, edullinen (20 frangia) pingissetti, ja suuntasimme Kasernen pöydille pelaamaan.

Voittajan oli helppo tuulettaa. Onneksi sentään kamppailumme oli tasaväkistä. Molemmilla oli edellisestä pelikerrasta lukuisia vuosia, joten taidot ovat ruosteessa, mutta niitä taatusti kiillotellaan kevään mittaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti