lauantai 26. maaliskuuta 2011

Halbwegs

Eilen vietimme Baselissa eteläafrikkalaisen Janin lähtiäisiä. Hänen, kuten tokiolaisen Taron, residenssiaika oli kolme kuukautta ja se on nyt täynnä.

Meidän kannaltamme tämä tarkoittaa tietysti sitä, että oma Sveitsi-aikamme on puolivälissä. Kolme kuukautta on mennyt nopeasti, joten eiköhän loppuaika mene yhtä nopeasti.

Janin ja Taron tilalle saapuu uusia taiteilijoita, joista ei vielä ole tarkempaa tietoa. Saapa siis nähdä, millaisiin ihmisiin vielä tutustumme. Tähän mennessä vaihtotaiteilijoiden porukka on tietysti ollut tosi kivaa.

Kokoonnuimme siis eilen ensin pingiksen peluun merkeissä Janin, Erican ja Georgesin kanssa. Siitä jatkoimme pienelle piknikille Reinin rannalle. Loppuiltaa vietettiin Cargo-baarissa sekä Kasernen Kabarissa terassilla, kunnes taas döner-paikan kautta suunnattiin fillareilla kotiin.

Annoimme Janille läksiäismuistoksi salmiakkiaskin, jonka Villi-kissan blogista tuttu vuokraisäntäni Karri oli tällä viikolla lähettänyt postiemme mukana. Jan nimittäin on jossain vaiheessa elämäänsä ehtinyt tykästyä salmiakkiin, jota ei tietysti ihan niin helposti saa täällä Baselissakaan. 

Ennen läksiäisia Sami kävi ripustamassa taulujaan ensi viikolla aukeavaa Dockin näyttelyä varten. Kyseessä on ryhmänäyttely (Sami, Erica, Georges) ja teokset ovat ikkunoissa. Avajaisia vietetään tiistaina. 

Tänään kävimme taas Baselissa pyörillä. Samille saatiin lopultakin hänen kaipaamansa uudet kengät, istuttiin kahvilla, ihasteltiin Globuksen ruokaosastolla (eli mm. maisteltiin laadukasta oliiviöljyä) ja käväistiin taidemuseossa. Kotiin polkiessa alkoi sataa, mutta onneksi meillä ei enää ollut paljon matkaa jäljellä.

Päivällä ehdin testailla paljasjaloin oleskelua takapihalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti