torstai 17. maaliskuuta 2011

Spaß und Arbeit

Fasnacht on nyt koettu ja juhlittu. Menimme eilen illalla kaupungille muutamaksi tunniksi nauttimaan Fasnachtista, ja tunnelma oli edelleen mitä hienoin. Vesisateisuuskaan ei latistanut kulkueita ja kulkijoita.

Otin pimeydessä hieman videopätkiä ja pyysin Samilta kommentteja Fasnachtista.



Sami haaveilee jo uudesta vierailusta Fasnachtiin. Sekä pikkolohuilun soittamisen opettelusta ja oman, pienen Fasnachtin järjestämisestä Helsinkiin. Ehkä me siis ensi vuonna marssimme pitkin Kallion katuja pukeutuneena asuihin ja esitämme omat suomiversiot Schnitzelbank-huumorista. Ja tarjoilemme jauhokeittoa, sipulipiirakkaa ja valkoviiniä (tai valkoviinin ja kivennäisveden sekoistusta, jota voidaan myydä esimerkiksi nimellä Waggis).

Fasnacht on sotkenut vuorokausirytmiä, joten esimerkiksi tänään aamupala nautittiin vasta kahdentoista jälkeen. Mutta kai tästä vähitellen palaamme normaaliin elämään: viikonlopuksi on luvattu hyvää säätä, joten sitten taatusti ulkoillaan.

Huomenillalla tosin ovat iaab:n näyttelyn avajaiset, joissa tietysti olemme paikalla. Pääsenpä taas minäkin piirtelemään, kun Samin Piirustusluokka-installaatio on mukana näyttelyssä.

- - -

Työjutuista mainittakoon Uusi Musta -sivuille kirjoittamani juttu biodynaamisesta viljelystä. Tiedänpähän nyt paljon enemmän tuostakin aiheesta ja samalla sai syyn vierailla virallisesti sveitsiläisellä tilalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti