tiistai 3. toukokuuta 2011

Kampfkatze

Sinällään kiva juttu näillä Arlesheimin nurkilla on se, että täällä näkee paljon kissoja. Kissat siis liikkuvat taajama-alueella usein vapaana, ja minä koetan mahdollisuuksien mukaan niitä rapsutella. Osa on tietysti epäluuloisempia ja väistävät lähentelyni.

Mutta valitettavasti tietysti vapaana liikuskelevat kissat myös katoavat usein. Katoamisilmoituksia näkee monissa paikoissa, enkä voi olla ajattelematta, että osa kissoista lienee jäänyt autojen alle. Sen verran vilkkaita teitä täällä menee.

Keväämmällä näin eräällä kissalla heijastinliivin. Varmaan kohtuullisen tarpeellinen suojavaruste ilmahämärissä!

Viimeisten viikkojen aikana monissa kissoissa on ollut punkki tai useampi. Väistämättä itsekin on ryhtynyt syynäämään sääriään kävelylenkkien jälkeen, jottei vain joku punkki tarraudu nahkaan kiinni. 

2 kommenttia:

  1. Onpa hurjan näköinen taistelukissavaroitustaulu. Ihankohan tosissaan omistajat. Vaikea kuvitella, että mikään kissa voi noin hurjan näköinen ollakkaan oikeesti. Meinaan kun on itse tottunut omaan niin kilttiin ja sopuisan kaunosieluiseen pullamussukolliin, joka ei ärähdä ei sitten millään ja on kaikille vieraillekin yhtä hyrinää. Sauna teiltä siellä puuttuu: eiköhän Sveitisin punkit ropisisi jos satasen löylyjä kilvan siellä viskoisitte.
    t:karri

    VastaaPoista
  2. Niin, ovat varmasti kyltin kuvaan melkoisesti käyttäneet photoshoppailua, että ovat tuollaisen hurjimuksen saaneet aikaan.

    VastaaPoista