tiistai 26. huhtikuuta 2011

Tirolerhut

Pääsiäinen sujui mainiosti oleskellen. Lauantaina saapuneelle Jukalle esiteltiin sunnuntaina lähitienoita ja luonnollisesti syötiin hyvin (parsaa ja lammasta, jälleen).

Samana iltana kutsuttiin naapurimme Bruno kylään. Hän toi mukanaan maisteltavaksi kunnon valikoiman hedelmäviinoja.


Minä en noista viinoista suuremmin välitä, mutta miehet maistelivat enemmän. Bruno on vieraillut useamman kerran Suomessa, joten hän tietää kotimaastamme paljon ja mieluusti kuuntelee lisääkin. Tietysti myös me voimme kysyä Brunolta Sveitsistä.

Maanantaina luonamme piipahti pari Suomi-vierasta lisää. Hanna ja Esa olivat pääsiäislomalla Sveitsissä ja ajelivat vuokra-autollaan tänne Arlesheimiin.  Jälleen saatiin esitellä mm. Goetheanumia.

Tänään tiistaina päätettiin näyttää Jukalle Freiburgia. Saksanreissulta ostettiin lopultakin tirolilaishattu, jonka hankintaa on suunniteltu jo pidempään. Nyt löytyi viidellä eurolla päähine, jota me molemmat voimme käyttää.

Nahkahousuja tai drindl-mekkoa ei vielä ole, mutta eihän sitä koskaan tiedä... 


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin kivalta, kun teidän laaja ystäväpiiri käy kylässä vuoron perään! :) Täälläkin kelit lämpenee ja puut on jo HIIRENKORVILLA! Ihanaa...

    VastaaPoista
  2. Vieraiden saaminen on kyllä kivaa, koska sitten taas itsekin tutustuu uusiin paikkoihin ja jo tuttuihinkin uudella tavalla.
    Täällä on kuulemma näin kuivaa tavallisesti keskikesällä, joten alan jo toivoa paria sadepäivää. Satunnaiset kuurot vain kostuttavat hieman maata.

    VastaaPoista