maanantai 4. huhtikuuta 2011

Orgelmusik

Tänään oli hieman sateisempi päivä, mutta eilen nautittiin vielä todellisesta kesäsäästä.

Läheltämme kulkevan Birs-joen varrella grillattiin:


Minä testasin joen lämpötilan:


Ja jotkut pötköttivät kuin aurinkorannalla konsanaan:


Lisäksi kävimme illalla urkukonsertissa Arlesheimin roomalaiskatolisessa kirkossa eli Domissa. Päätimme joskus, että urkukonserttiin on mentävä, kun kerran niitä kirkon urkuja on niin hyviksi kehuttu ja itse kirkko on mitä viehättävin. Konsertteja ei kuitenkaan kovin usein järjestetä, joten kun nyt oli mahdollisuus, niin käytimme tilaisuuden hyväksi.

Liput Tobias Willin konserttiin maksoivat 25 frangia, joten ihan halpaa tämä ei ollut. Soitto soi tietysti komeasti, ja Sami tykkäsi erityisesti muutamista kappaleista (Bachia ja jotain 1900-luvulla sävellettyä).

Minusta ei edelleenkään tullut suurta urkukonserttifania, vähän puuduttavaa kärsimättömälle mielelleni istuskella tunti kirkonpenkissä pelkästään urkuja kuunnellen. Mutta ei siis silti lainkaan hullumpi kokemus.

- - -

Kirjoittelin Kulutusjuhlaan hääaiheesta eli siviilivihkimisen hinnasta ja järjestelyistä. Menemme ensi elokuussa naimisiin, ja hääjärjestelyjä pitää tietysti hoitaa täältä Sveitsistä. Onneksi on internet.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi noita kelejä.. kaveri kans sms:ssäsi Lontoosta että 22 astetta ja aurinkoista. Kiitti vaan, terveisiä täält harmaasta ja märästä...

    VastaaPoista
  2. Joo, nämä säät ovat käsittämättömät. Koko loppuviikoksi on lupailtu yli 20 astetta ja aurinkoa :)

    VastaaPoista