torstai 28. huhtikuuta 2011

Mulhouse und La Poste

Kuten lienee jo tullut selväksi, niin yksi hienoista asioista Baselin seudulla asumisessa on Ranskan ja Saksan läheisyys. Tänään otettiin suunnaksi Ranskan Mulhouse, jossa emme olleet ennen käyneet.

Tavoitteena oli lounastaa Michelin-arvostusta saaneessa ravintolassa, La Postessa. Tuo ravintola on illallisilla hintava, mutta usean ruokalajin lounasmenun sai 25 eurolla. Siihen päälle tietysti tulivat vielä juomat.

Tasokas ja miellyttävä ateria oli tietysti mainio kokemus. Tosin näin kasvispainotteisen syöjän näkökulmasta aterian liha- ja kalamäärä oli turhan runsas. Mutta menköön nyt, kun oli hyvä palvelu ja pitkästä aikaa syötiin näin hienosti.







Mulhouse on kiva, ranskalainen kaupunki, jonne Baselista pääsee junalla noin puolessa tunnissa.

Ostimme Arlesheimista TriRegio -liput, jotka maksoivat alennuskortillamme (U-Abo) noin 10 euroa. Ilman korttia hinta on tuplasti. Kyseisellä tiketillä pääsee liikkumaan kolmen maan alueella melko pitkälle vuorokauden ajan, ja se käy muissakin kulkuvälineissä kuin junassa.

- - -

Olen muuten aloittanut uuden blogin, jossa aiheena ovat lähestyvät häät. Muusasta morsian ei kuitenkaan liene ihan perushääblogi, joten lukijoiden ei kannata ottaa kaikkea ihan liian vakavasti!
Huomenna tietysti vähintään vilkaistaan kuninkaallisia häitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti